730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Light IG

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-08-19
(poniedzialek)

I śniadanie

Strucla z jabłkiem i cynamonowym jogurtem naturalnym

II śniadanie

Omlet jajeczny z papryką i oliwkami podany z kawałkami świeżych warzyw oraz chlebem razowym ze słonecznikiem (wyrób własny)

Obiad

Gulasz z fasolką adzuki, kaszą pęczak i jajkiem w koszulce

Podwieczorek

Sałatka z pomarańczą, kurczakiem i fetą

Kolacja

Zupa pieczarkowa z makaronem

2019-08-20
(wtorek)

I śniadanie

Truskawkowa owsianka z maślanką

II śniadanie

Szpinakowa rolada z ziołowym serkiem w towarzystwie warzyw do pochrupania

Obiad

Pieczeń z indyka w sosie kurkowym podana z brązowym ryżem i kalafiorem

Podwieczorek

Sałatka z miętową piersią kurczaka

Kolacja

Drobiowe cevapcici z sosem tzatziki, batatem i pieczonymi warzywami

2019-08-21
(środa)

I śniadanie

Pasta z soczewicy z marchewką podana ogórkiem małosolnym, kalarepką, koprem włoskim i bułką owsianą (wyrób własny)

II śniadanie

Orkiszowe gofry z serkiem miętowym i kawałkami kiwi

Obiad

Boeuf strogonof z kaszą gryczaną i surówką z czarnej rzepy

Podwieczorek

Zielony sok warzywny

Kolacja

Gryczany makaron w kremowym sosie z szynką i groszkiem

2019-08-22
(czwartek)

I śniadanie

Chałka drożdżowa z maślaną kruszonką (wyrób własny) podana z jogurtem truskawkowym

II śniadanie

Zielona sałatka z tuńczykiem i fetą

Obiad

Shaami kabab podany z ryżem brązowym oraz surówką wiosenną

Podwieczorek

Papryka faszerowana mięsem mielonym z warzywami

Kolacja

Tarta z porem i serem

2019-08-23
(piątek)

I śniadanie

Gryczane naleśniki z musem owocowym

II śniadanie

Serek wiejski z siekaną rzodkiewką w towarzystwie kolorowego pomidora oraz focacci z rozmarynem

Obiad

Pieczony pstrąg tęczowy pod jarmużową chmurką podany z brokułem i komosą ryżową

Podwieczorek

Nutella z batata

Kolacja

Zupa z młodej kapusty i groszku cukrowego

2019-08-24
(sobota)

I śniadanie

Czekoladowa kaszka kukurydziana z jogurtem greckim

II śniadanie

Jajka faszerowane pastą pieczarkową podane z kolorową papryką oraz paluchami owsianymi

Obiad

Pulpety cielęce w sosie grzybowym podane z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Sałatka z kurczakiem i selerem naciowym

Kolacja

Sałatka z serem bałkańskim i grzankami pełnoziarnistymi

2019-08-25
(niedziela)

I śniadanie

Omlet owsiany z orzechami i musem śliwkowym

II śniadanie

Warzywne naleśniki z wędzonym tofu i sosem z masła orzechowego

Obiad

Sojowy indyk z tajską bazylią, warzywami chińskimi i komosą ryżową

Podwieczorek

Cytrynowe ciasto ze słonecznikiem i polewą kokosową

Kolacja

Owsiana pizza gyros podana z sosem pomidorowym