730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Light No Gluten No Lactose

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-10-14
(poniedzialek)

I śniadanie

Batoniki owsiane z bakaliami, jogurtem naturalnym i brzoskwinią

II śniadanie

Twarożek farmerski ze szczypiorkiem, warzywami i babeczką pełnoziarnistą pomidorową

Obiad

Siekane kotlety z kurczaka podane z duszonymi buraczkami i ziemniaczkami z koperkiem

Podwieczorek

Ciasto marchewkowe z polewą kokosową z nutką cytrynową

Kolacja

Makaron tagliatelle z bobem, chorizo i żółtą cukinią w sosie z mozzarellą

2019-10-15
(wtorek)

I śniadanie

Pancakes z figami i sezamem podane z musem gruszkowym

II śniadanie

Jajka faszerowane pastą z kawałkami warzyw i focaccią rozmarynową (wyrób własny)

Obiad

Pieczarkowa rolada z indyka z kaszą jaglaną oraz surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek

Kruche ciasteczka cynamonowe

Kolacja

Zupa jarzynowa z quinoa i kurczakiem

2019-10-16
(środa)

I śniadanie

Jaglanka czekoladowa z musem wiśniowym

II śniadanie

Kremowa pasta z groszku z suszonymi pomidorami podana z warzywami do pochrupania i naszym chlebem żytnim (wyrób własny)

Obiad

Drobiowe gołąbki bez zawijania z duszoną kapustą z koprem oraz ryżem z wasabi

Podwieczorek

Sernik z morelami i cytrynową pianką

Kolacja

Szaszłyki z kurczaka z pieczarkami, cebulką, cukinią i kaszą gryczaną

2019-10-17
(czwartek)

I śniadanie

Placek jaglany z musem owocowym

II śniadanie

Sałatka z zieloną soczewicą, gruszką i serem feta

Obiad

Złociste Pad Thai z tofu i warzywami

Podwieczorek

Muffinki z oliwkami, szpinakiem i kozim serem

Kolacja

Naleśniki pełnoziarniste z twarożkiem waniliowym i sosem porzeczkowym

2019-10-18
(piątek)

I śniadanie

Pudding ryżowy z granatem i nektarynką

II śniadanie

Sałatka caprese z bazyliową oliwą i czosnkową ciabattą (wyrób własny)

Obiad

Dorsz pieczony z cytryną w sosie koperkowym podany z kaszą jaglaną i surówką z kolorowej cukinii

Podwieczorek

Waniliowa tapioka z musem truskawkowym

Kolacja

Zupa grzybowa z ziemniakami

2019-10-19
(sobota)

I śniadanie

Placuszki migdałowe z orzechami podane z jogurtem piernikowym

II śniadanie

Truskawkowy koktajl kokosowy z chia i miętą

Obiad

Duszone plastry schabu w sosie musztardowym podane z ryżem i mizerią

Podwieczorek

Pieczone jabłko naładowane bakaliami

Kolacja

Spring rolls z nuggetsami z kurczaka z naszym ketchupem

2019-10-20
(niedziela)

I śniadanie

Czekoladowe gofry z pieczonymi owocami i musem owocowo-kokosowym

II śniadanie

Muffinki jajeczne z pomidorkami koktajlowymi i krakersami gryczanymi (wyrób własny)

Obiad

Słodko-ostra potrawka z kurczaka z duszonymi warzywami i makaronem ryżowym

Podwieczorek

Pomarańczowe babeczki razowe z polewą czekoladową

Kolacja

Papryka faszerowana mięsem mielonym z brązowym ryżem