730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Light No Gluten No Lactose

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

Poniedziałek
2020-03-30

Pierwsze śniadanie

Twarożek ziołowy ze szczypiorkiem, kawałkami warzyw i chlebem gryczanym z suszonym z pomidorem

Drugie śniadanie

Ryżanka cynamonowa z naszą konfiturą owocową

Obiad

Kaszotto z kurczakiem, pieczonymi buraczkami i rukolą

Podwieczorek

Batatowe ciasto z gruszkami i czekoladą

Kolacja

Sałatka z indykiem i sosem miodowo-musztardowym

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy

Wtorek
2020-03-31

Pierwsze śniadanie

Batoniki jaglane podane z kokosowym musem owocowym oraz winogronem

Drugie śniadanie

Pasta drobiowa z duszoną cebulką w towarzystwie ogórka kiszonego, pomidora, cebulki i focacci tymiankowej

Obiad

Pieczeń wołowa w sosie własnym podana z ryżem brązowym oraz surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Jogurtowe ciasto z brzoskwiniami

Kolacja

Ramen z makaronem gryczanym i jajkiem

Alergeny

Jaja, nabiał, sezam, soja

Środa
2020-04-01

Pierwsze śniadanie

Waniliowe gofry owsiane podane z cynamonowym musem jabłkowym

Drugie śniadanie

Grillowana tortilla z fetą, oliwkami i sosem pomidorowo-paprykowym

Obiad

Mini klopsiki drobiowe w sosie porowo-kokosowym z kaszą jaglaną i surówką z kiszonym ogórkiem

Podwieczorek

Pudding z tapioki mocno czekoladowy

Kolacja

Warzywne leczo z dynią, soczewicą i żółtym serem

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy, gorczyca

Czwartek
2020-04-02

Pierwsze śniadanie

Omlet jajeczny z cebulką podany z kolorowymi warzywami i włoską bułeczką drożdżową

Drugie śniadanie

Pudding jeżynowy z kaszy kukurydzianej z migdałami

Obiad

Chana dal z warzywami, soczewicą i mozzarellą

Podwieczorek

Sernik pina colada

Kolacja

Sałatka z szarpaną wołowiną i orzechami

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy

Piątek
2020-04-03

Pierwsze śniadanie

Muffinki pełnoziarniste z daktykami podane z jogurtem porzeczkowym

Drugie śniadanie

Serek wiejski po grecku w towarzystwie warzyw do pochrupania i chleba gryczanego

Obiad

Pstrąg tęczowy pieczony z pomarańczami podany z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek

Kulki mocy Ferrero Rocher

Kolacja

Zupa krem z zielonego groszku z mozzarellą i grzankami ryżowymi

Alergeny

Jaja, nabiał, gorczyca, ryby

Sobota
2020-04-04

Pierwsze śniadanie

Pasta z wędzonej ryby z cebulką i kiszonym ogórkiem podana z malinowym pomidorem i bułką jaglaną

Drugie śniadanie

Chlebek owsiany z bakaliami, twarożkiem waniliowym i kawałkami kiwi

Obiad

Pieczony kurczak w sosie z suszonych pomidorów z komosą ryżową i surówką z buraczków, papryki i cebuli

Podwieczorek

Cytrusowy sok świeżo wyciskany

Kolacja

Słodko- kwaśne Spring rollsy z warzywami, tofu i ryżem basmati

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy

Niedziela
2020-04-05

Pierwsze śniadanie

Jogurtowe placuszki z musem truskawkowym

Drugie śniadanie

Gryczana pizza z pieczarkami i sosem pomidorowym

Obiad

Pierś z indyka faszerowana śliwką w sosie własnym z makaronem kukurydzianym oraz sezamową fasolką szparagową

Podwieczorek

Kawowa Panna cotta

Kolacja

Burger drobiowy z duszoną cebulką, ajwarem i bułką jaglaną

Alergeny

Jaja, nabiał, gorczyca, orzechy