730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Light Sport

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-08-19
(poniedzialek)

I śniadanie

Strucla z jabłkiem i cynamonowym jogurtem naturalnym

II śniadanie

Omlet jajeczny z papryką i oliwkami podany z kawałkami świeżych warzyw oraz chlebem razowym ze słonecznikiem (wyrób własny)

Obiad

Fioletowy gulasz z fasolką adzuki, burakiem i jajkiem w koszulce

Podwieczorek

Sałatka z pomarańczą, kurczakiem i fetą

Kolacja

Zupa pieczarkowa z ziemniakami i indykiem

2019-08-20
(wtorek)

I śniadanie

Truskawkowa owsianka z maślanką

II śniadanie

Szpinakowa rolada z serkiem ziołowym w towarzystwie warzyw do pochrupania

Obiad

Pieczeń z indyka w sosie kurkowym podana z mixem ryżu i kalafiorem

Podwieczorek

Sałatka z miętową piersią kurczaka

Kolacja

Drobiowe cevapcici z sosem tzatziki, batatem i pieczonymi warzywami

2019-08-21
(środa)

I śniadanie

Pasta z soczewicy z marchewką podana ogórkiem małosolnym, kalarepką, koprem włoskim i bułką graham (wyrób własny)

II śniadanie

Orkiszowe gofry z serkiem miętowym i kawałkami arbuza

Obiad

Boeuf strogonof z kaszą jęczmienną i surówką z czarnej rzepy

Podwieczorek

Szaszłyki z indyka z pieczarkami i czarnym ryżem

Kolacja

Tagliatelle w kremowym sosie z szynką i groszkiem

2019-08-22
(czwartek)

I śniadanie

Chałka drożdżowa z maślaną kruszonką (wyrób własny) podana z jogurtem truskawkowym

II śniadanie

Zielona Sałatka z tuńczykiem i fetą

Obiad

Shaami kabab podany z ryżem brązowym oraz surówką wiosenną

Podwieczorek

Papryka faszerowana mięsem mielonym z warzywami i kaszą jaglaną

Kolacja

Tarta z porem i serem

2019-08-23
(piątek)

I śniadanie

Gryczane naleśniki z nutellą z batata

II śniadanie

Serek wiejski z siekaną rzodkiewką w towarzystwie kolorowego pomidora oraz focacci z rozmarynem

Obiad

Pieczony pstrąg tęczowy pod jarmużową chmurką podany z brokułem i kaszą bulgur

Podwieczorek

Sałatka z pieczonych warzyw z polędwiczką wieprzową

Kolacja

Zupa z młodej kapusty i groszku cukrowego

2019-08-24
(sobota)

I śniadanie

Czekoladowa kaszka kukurydziana z jogurtem greckim

II śniadanie

Jajka faszerowane pastą pieczarkową podane z kolorową papryką oraz paluchami jaglanymi

Obiad

Pulpety cielęce w sosie grzybowym podane z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Kurczak stir-fry z selerem naciowym i papryką

Kolacja

Sałatka z serem bałkańskim i grzankami pełnoziarnistymi

2019-08-25
(niedziela)

I śniadanie

Omlet owsiany z bakaliami i musem śliwkowym

II śniadanie

Warzywne sajgonki z wędzonym tofu i sosem z masła orzechowego

Obiad

Sojowy indyk z tajską bazylią, warzywami chińskimi i ryżem z wasabi

Podwieczorek

Cytrynowe ciasto z rodzynkami i polewą kokosową

Kolacja

Owsiana pizza gyros podana z sosem pomidorowym