730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Light Vege No Fish

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-08-19
(poniedzialek)

I śniadanie

Strucla z jabłkiem i cynamonowym jogurtem naturalnym

II śniadanie

Sałatka z pomarańczą i fetą

Obiad

Fioletowy gulasz z fasolką adzuki, burakiem i jajkiem w koszulce

Podwieczorek

Muffinki owsiane z rabarbarem

Kolacja

Zupa pieczarkowa z ziemniaczkami

2019-08-20
(wtorek)

I śniadanie

Truskawkowa owsianka z maślanką

II śniadanie

Szpinakowa rolada z serkiem ziołowym w towarzystwie warzyw do pochrupania

Obiad

Krokiety pełnoziarniste z dynią, papryką i serem wędzonym

Podwieczorek

Waniliowy sernik z wiśniami

Kolacja

Grillowane tofu z sosem tzatziki, batatem i pieczonymi warzywami

2019-08-21
(środa)

I śniadanie

Pasta z soczewicy z marchewką podana ogórkiem małosolnym, kalarepką, koprem włoskim i bułką graham (wyrób własny)

II śniadanie

Orkiszowe gofry z serkiem miętowym i kawałkami arbuza

Obiad

Wegański strogonof z boczniaków i tofu z kaszą jęczmienną oraz surówką z czarnej rzepy

Podwieczorek

Egzotyczny smoothie

Kolacja

Tagliatelle w kremowym sosie z ciecierzycą i groszkiem

2019-08-22
(czwartek)

I śniadanie

Chałka drożdżowa z maślaną kruszonką (wyrób własny) podana z jogurtem truskawkowym

II śniadanie

Zielona sałatka z fetą

Obiad

Shaami kabab z soczewicy podany z ryżem brązowym oraz surówką wiosenną

Podwieczorek

Ciasto malinowa chmurka

Kolacja

Tarta z porem i serem

2019-08-23
(piątek)

I śniadanie

Gryczane naleśniki z nutellą z batata

II śniadanie

Serek wiejski z siekaną rzodkiewką w towarzystwie kolorowego pomidora oraz focacci z rozmarynem

Obiad

Potrawka z fasoli mung z porem, brokułem oraz komosą ryżową

Podwieczorek

Tapioka waniliowa z musem mango

Kolacja

Zupa z młodej kapusty i groszku cukrowego

2019-08-24
(sobota)

I śniadanie

Czekoladowa kaszka kukurydziana z jogurtem greckim

II śniadanie

Jajka faszerowane pastą pieczarkową podane z kolorową papryką oraz paluchami jaglanymi

Obiad

Risotto ze szparagami, seitanem i cydrem

Podwieczorek

Sałatka owocowa z miętą

Kolacja

Sałatka z serem bałkańskim i grzankami pełnoziarnistymi

2019-08-25
(niedziela)

I śniadanie

Omlet owsiany z bakaliami i musem śliwkowym

II śniadanie

Warzywne sajgonki z wędzonym tofu i sosem z masła orzechowego

Obiad

Placuszki z ciecierzycy podane z sosem jogurtowym i plastrami grillowanej cukinii

Podwieczorek

Cytrynowe ciasto z rodzynkami i polewą kokosową

Kolacja

Owsiana pizza margharita podana z sosem pomidorowym