Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.
Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.
2019-02-18
(poniedzialek)
I śniadanie
Waniliowe zielone naleśniki z gruszkowo-jabłkowym musem
II śniadanie
Galette z pieczoną papryką i serem
Obiad
Paella ze szparagami i krewetkami
Podwieczorek
Orkiszowe eklerki z waniliowym serkiem i pomarańczową skórką
Kolacja
Pad thai z orzechowym tofu i warzywami
2019-02-19
(wtorek)
I śniadanie
Bułeczki drożdżowe z konfiturą owocową
II śniadanie
Sałatka z kuleczkami mozzarelli z ryżem basmati, świeżymi warzywami i bazyliowym sosem winegret
Obiad
Wegetariańska lasagne z soczewicą, pieczonymi buraczkami z balsamicznym sosem i świeżą rukolą
Podwieczorek
Mocno czekoladowy pudding z tapioki
Kolacja
Dyniowo-paprykowa zupa krem z paluszkami gryczanymi z makiem
2019-02-20
(środa)
I śniadanie
Migdałowy ryż jaśnimowy z musem brzoskwiniowym
II śniadanie
Pasta z tuńczyka z cebulką podana z pomidorkiem koktajlowym, kiszonym ogórkiem i bułeczkami z ziarnami
Obiad
Placuszki ryżowe ze szpinakiem i serem feta, sos tatarski
Podwieczorek
Kokosowe ptasie mleczko
Kolacja
Quesadillas z cukinią i pomidorem suszonym posypany tartym serem mozzarella
2019-02-21
(czwartek)
I śniadanie
Jajka faszerowane pastą z avocado podana z plasterkami świeżych warzyw, bezglutenowe bułeczki na sposób toskański
II śniadanie
Domowa bakaliowa granola z jogurtem truskawkowym naturalnym
Obiad
Zapiekanka makaronowa z warzywami, serem pleśniowym pod beszamelem
Podwieczorek
Rajska szarlotka gruszkowa
Kolacja
Ratatuille (cukinia, bakłaża, papryka, cebula, pomidory) z serem camembert i kaszą jaglaną
2019-02-22
(piątek)
I śniadanie
Twaróg z jogurtem naturalnym, czarnym sezamem, kolendrą i kiełkami pora w towarzystwie ogórka zielonego, białej rzodkwi i trójkolorowego chlebka orkiszowego
II śniadanie
Koktajl marchewkowy z mango i imbirem
Obiad
Pieczony pstrąg cytrynowy z ziołowym masłem klarowanym podany z surówką modrą i puree ziemniaczanym z siekanym koperkiem
Podwieczorek
Ciasto buraczano- malinowe
Kolacja
Kalafiorowy krem z ciecierzycą i kuleczkami mozzarelli
2019-02-23
(sobota)
I śniadanie
Owsianka tiramisu
II śniadanie
Rolada szpinakowa z łososiem i kremowym serkiem podana z kolorowymi warzywami
Obiad
Quinoa po meksykańsku z soczewicą
Podwieczorek
Jogurtowe babeczki z chia z truskawkami na zimno
Kolacja
Warzywne tajskie żółte curry na mleczku kokosowym z makaronem ryżowym i tempeh'em
2019-02-24
(niedziela)
I śniadanie
Puszyste placuszki z dyni z musem z owoców leśnych
II śniadanie
Paszteciki z serem feta, porem i twarożkiem podane z frytkami warzywnymi
Obiad
Czarne spaghetti z mini klopsikami z groszku i różyczkami brokuła
Podwieczorek
Kukurydziane ciasto z pomarańczami
Kolacja
Pizza na spodzie z fasoli z jajkiem, pieczarką i sosem pomidorowym
Skontaktuj się z nami, postaramy się pomóc. Wybór formy kontaktu należy do Ciebie!
Możesz do nas zadzwonić, wysłać e-mail lub skorzystać z poniższego formularza.