730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Low Carb

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

Poniedziałek
2020-03-30

Pierwsze śniadanie

Ryżanka cynamonowa z naszą konfiturą owocową

Drugie śniadanie

Jajka faszerowane paprykową pastą z żółtek z plastrami świeżych warzyw i sosem majonezowym

Obiad

Duszona kapusta kiszona z wieprzowiną i sosem pomidorowym

Podwieczorek

Twarożek koperkowy ze szczypiorkiem i pomidorem

Kolacja

Sałatka z indykiem i sosem miodowo-musztardowym

Alergeny

Jaja, nabiał, gluten, ryby

Wtorek
2020-03-31

Pierwsze śniadanie

Batoniki jaglane podane z kokosowym musem owocowym oraz winogronem

Drugie śniadanie

Pasta drobiowo- wieprzowa z duszoną cebulką w towarzystwie ogórka kiszonego, pomidora i cebulki

Obiad

Pieczeń wołowa w sosie własnym z surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek

Sałatka z grillowanym camembertem i granatem

Kolacja

Ramen z wieprzowiną, jajkiem i awokado

Alergeny

Jaja, gluten, nabiał, sezam, orzechy, ryby

Środa
2020-04-01

Pierwsze śniadanie

Waniliowe gofry owsiane podane z cynamonowym musem jabłkowym

Drugie śniadanie

Sernik pina colada

Obiad

Mini klopsiki wieprzowe w sosie porowo-kokosowym z surówką z kiszonym ogórkiem

Podwieczorek

Pieczony łosoś z cytryną podany z dynią i brukselką

Kolacja

Duszony schab z cebulką w maślanym sosie pieczeniowym podany z kalafiorem

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy, gluten

Czwartek
2020-04-02

Pierwsze śniadanie

Pudding jeżynowy z kaszy kukurydzianej z migdałami

Drugie śniadanie

Jajka sadzone z cebulką podane z kolorowymi warzywami i malinowym sosem winegret

Obiad

Duszone mielone mięso w pomidorowej salsie z tartą mozzarellą i duszoną cukinią

Podwieczorek

Sałatka z szarpaną wołowiną i orzechami

Kolacja

Krem brokułowy z łopatką wieprzową i parmezanem

Alergeny

Jaja, nabiał, orzechy, gluten

Piątek
2020-04-03

Pierwsze śniadanie

Muffinki pełnoziarniste z daktykami podane z jogurtem porzeczkowym

Drugie śniadanie

Serek wiejski po grecku w towarzystwie warzyw do pochrupania i oliwkowego pesto

Obiad

Pstrąg tęczowy pieczony w pomarańczach podany z surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek

Roladki wieprzowe faszerowane salami i suszoną śliwką podane z plastrami warzyw

Kolacja

Sałatka z grillowanym kurczakiem i jajkiem w koszulce

Alergeny

Gluten, jaja, nabiał, gorczyca, ryby

Sobota
2020-04-04

Pierwsze śniadanie

Chlebek owsiany z bakaliami, twarożkiem waniliowym i kawałkami kiwi

Drugie śniadanie

Pasta z wędzonej ryby z cebulką i kiszonym ogórkiem podana z malinowym pomidorem i mixem orzechów

Obiad

Duszona karkówka w sosie z suszonych pomidorów podana z mizerią

Podwieczorek

Sałatka lazurowa z ogórkiem i wędzonym kurczakiem

Kolacja

Sataje-tajskie szaszłyki z wieprzowiną podane z sosem orzechowym i duszonymi warzywami

Alergeny

Jaja, gluten, nabiał, ryby

Niedziela
2020-04-05

Pierwsze śniadanie

Jogurtowe placuszki z musem truskawkowym

Drugie śniadanie

Jajka zapiekane w szynce podane z chorizo i sosem czosnkowym

Obiad

Pierś z indyka faszerowana oliwkami w sosie własnym podana z brukselką i papryką

Podwieczorek

Smażone udka z kurczaka na maśle klarowanym z pieczarkami i cebulką

Kolacja

Burger drobiowy z duszoną cebulką i ajwarem

Alergeny

Jaja, nabiał, gluten