730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Paleo

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-08-19
(poniedzialek)

I śniadanie

Omlet jajeczny z papryką i oliwkami podany z kawałkami świeżych warzyw i chipsami z salami

II śniadanie

Sałatka śledziowa z pieczonym burakiem i jajkiem

Obiad

Bigos myśliwski z kiełbasą i szynką wieprzową

Kolacja

Zupa pieczarkowa z indykiem i skwarkami z boczku

2019-08-20
(wtorek)

I śniadanie

Wiosenna Sałatka z grillowaną karkówką, słonecznikiem oraz musztardowym sosem winegret

II śniadanie

Pasta z wątróbki i jabłka podana z orzechami i plastrami warzyw

Obiad

Pieczeń z indyka w sosie kurkowym podana z kalafiorem

Kolacja

Drobiowe cevapcici z sosem majonezowym i pieczonymi warzywami

2019-08-21
(środa)

I śniadanie

Szaszłyki z indyka z pieczarkami

II śniadanie

Avocado zapiekane z jajkiem i plastrami bekonu podane z pomidorem malinowym

Obiad

Klasyczny Boeuf Strogonof z surówką z czarnej rzepy

Kolacja

Makaron Tagliatelle z bakłażana w sosie kremowym podany z szynką wieprzową

2019-08-22
(czwartek)

I śniadanie

Zielona Sałatka z tuńczykiem i jajkiem

II śniadanie

Keto tabbouleh kalafiorowe z wędzonym indykiem

Obiad

Shaami kabab smażony podany z surówką wiosenną

Kolacja

Duszone żeberka w musztardzie podane ze szpinakiem i cebulką

2019-08-23
(piątek)

I śniadanie

Sałatka z pieczonym warzyw z polędwiczką wieprzową

II śniadanie

Kokosowy koktajl malinowy

Obiad

Pieczony pstrąg tęczowy pod jarmużową chmurką podany z brokułem

Kolacja

Zupa hamburgerowa

2019-08-24
(sobota)

I śniadanie

Jajka faszerowane pastą pieczarkową podane z kolorową papryką

II śniadanie

Kurczak stir-fry z selerem naciowym i papryką

Obiad

Pulpety cielęce w sosie grzybowym podane z surówką z kiszonej kapusty

Kolacja

Sałatka z chrupiącą kiełbasą chorizo i granatem

2019-08-25
(niedziela)

I śniadanie

Szakszuka z salami

II śniadanie

Śródziemnomorska sałatka z wędzonym łososiem

Obiad

Sojowy indyk z tajską bazylią i warzywami chińskimi

Kolacja

Wieprzowy gulasz węgierski z kiełbasą i suszoną śliwką