730 004 664 Pon - Sob. 07:00 - 21:00 Warszawa

Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Samuraj

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-10-14
(poniedzialek)

I śniadanie

Sałatka gyros

II śniadanie

Schab w sosie curry podane z surówką z kiszonej kapusty z papryką

Obiad

Siekane kotlety z kurczaka podane z ziemniakami i duszonymi warzywami

Kolacja

Tagliatelle w kremowym sosie z chorizo, boczkiem i indykiem

2019-10-15
(wtorek)

I śniadanie

Jajka faszerowane pastą z kawałkami warzyw

II śniadanie

Sałatka z wędzonym kurczakiem i selerem naciowym

Obiad

Pieczarkowa rolada z indyka z kaszą jaglaną i surówką z kapusty pekińskiej

Kolacja

Zupa jarzynowa z mleczkiem kokosowym i jajkiem

2019-10-16
(środa)

I śniadanie

Pasztet z podrobami i suszonym pomidorem w towarzystwie kolorowych warzyw

II śniadanie

Sałatka z wieprzowiną, granatem i prażoną cebulką

Obiad

Drobiowe gołąbki bez zawijania z duszoną kapustą z koprem i ryżem wasabi

Kolacja

Kurczak devolaille z kaszą gryczaną, brukselką i papryką

2019-10-17
(czwartek)

I śniadanie

Kotleciki w panierce orzechowej podane z kawałkami warzyw oraz sosem majonezowym

II śniadanie

Sałatka nicejska z indykiem

Obiad

Gulasz wołowy z koprem włoskim, kiszonym ogórkiem oraz kaszą gryczaną

Kolacja

Zupa grzybowa z kurczakiem i ziemniakami

2019-10-18
(piątek)

I śniadanie

Fritatta z kiełbasą i papryką

II śniadanie

Zimne nóżki z golonki podane z pomidorem malinowym z bazylią

Obiad

Dorsz pieczony z cytryną w sosie koperkowym podany surówką z kolorowej cukinii i kaszą jaglaną

Kolacja

Chilli Con Carne z czarnym ryżem

2019-10-19
(sobota)

I śniadanie

Sałatka z musztardowym indykiem

II śniadanie

Kokosowe pączki z jagodami i polewą orzechową

Obiad

Duszone plastry schabu w sosie musztardowym podane z ziemniakami i ostrą surówką z ogórka

Kolacja

Tabbouleh kalafiorowe z kurczakiem

2019-10-20
(niedziela)

I śniadanie

Muffinki jajeczne podane z pomidorkami koktajlowymi i rukolą

II śniadanie

Szaszłyki z indyka z pieczarkami, papryką i cukinią

Obiad

Słodko-ostra potrawka z kurczaka z makaronem i duszonymi warzywami

Kolacja

Pomidory faszerowane mięsem wołowym z oliwkami i brązowym ryżem