Menu

Szukasz zdrowej i smacznej diety?
Sprawdź, która dieta z naszej oferty najlepiej pasuje do Twoich
preferencji żywieniowych, postawionych celów i prowadzonego stylu życia.

Dieta Samuraj

Przedstawiamy bieżące menu, które aktualizujemy podczas weekendów.

2019-06-17
(poniedzialek)

I śniadanie

Pieczeń rzymska z suszonym pomidorem podana z kolorowymi warzywami

II śniadanie

Pikantna sałatka z szarpaną wołowiną

Obiad

Duszone plastry karkówki w śmietanie z warzywami i brązowym ryżem

Kolacja

Barszcz wiosenny z botwinki z ziemniakami i jajkiem

2019-06-18
(wtorek)

I śniadanie

Zapiekane kiełbaski z boczkiem w towarzystwie świeżych warzyw i quacamole

II śniadanie

Lekka sałatka z grillowanym kurczakiem i sosem balsamicznym

Obiad

Indyk faszerowany grzybami leśnymi i orzechami w winnym sosie z surówką z kapusty pekińskiej i kaszą gryczaną

Kolacja

Kofty wieprzowe z kminkiem i czosnkiem podane z pieczoną papryką, komosą ryżową i prażonym słonecznikiem

2019-06-19
(środa)

I śniadanie

Sałatka wiosenna z plastrami kurczaka

II śniadanie

Pieczone udka z kurczaka ze słodką papryką i czosnkiem podane z surówką z czarnej rzepy

Obiad

Meksykański gulasz wieprzowy z mielonego mięsa z ryżem

Kolacja

Pstrąg pieczony z lubczykiem i cytryną podany z duszonym szpinakiem i pieczonym batatem

2019-06-20
(czwartek)

I śniadanie

Jajka sadzone z plastrami salami podane z pomidorem malinowym oraz kiszonym ogórkiem

II śniadanie

Kokosowe muffinki z orzechami oraz proteinowym koktajlem jabłkowym

Obiad

Duszone polędwiczki wieprzowe z cebulą w sosie własnym podane z kaszą gryczaną surówką z marchwi z chrzanem

Kolacja

Zapiekany bakłażan faszerowana mielonym mięsem podany z makaronem ryżowym

2019-06-21
(piątek)

I śniadanie

Sałatka śródziemnomorska z kurczakiem

II śniadanie

Duszone żeberka piwne z cebulą i kapustą włoską

Obiad

Pieczony dorsz z imbirem, dymką i kolendrą podany z brokułem i purre ziemniaczanym

Kolacja

Zupa gulaszowa

2019-06-22
(sobota)

I śniadanie

Sałatka śledziowa

II śniadanie

Szaszłyki curry z indyka z kabaczkiem, cebulą, papryką i pomidorem

Obiad

Zrazy z kurczaka z kiszonym ogórkiem i cebulką w sosie pieczeniowym z surówką z selera i czarnym ryżem

Kolacja

SUSHI z wędzonym łososiem podany z pitą gryczaną (wyrób własny)

2019-06-23
(niedziela)

I śniadanie

Sałatka tyrolska

II śniadanie

Smażone omlet z chorizo i cebulką w towarzystwie pomidora, ogórka małosolnego i szczypiorku

Obiad

Pulpety wołowe w kokosowym sosie porowym z pieczonymi warzywami i komosą ryżową

Kolacja

Frytki warzywne z oliwkowymi kotlecikami wieprzowymi podane z sosem majonezowo-musztardowym